1.6 holnap + Map Pack 4?

2009.09.17. 19:03

Holnap jön az 1.6! Callofduty.com fórumról fordítás:

"Az 1.6-os patch (a Map Pack 3-al egyetemben) szeptember 18-án érkezik! Vele egyidőben jönnek a Linux 1.6 dedicated server fájlok, a Mod Tools 1.4-es csomag, és Steamről is elérhető lesz péntektől a patch"

És hogy halmozzuk az örömöket, nagy valószínűséggel (a Treyarch nem erősítette meg, de nem is cáfolta) még egy Map Pack jön ki szeptemberben. Kicsit outdated információ, de a PCs játékosokhoz nem jutott el annyira. Íme a fordítás:

"A Nazi Zombie fanoknak jó hírrel szolgálhatunk, mert néhány információ volt elrejtve a Der Riese mapon egy következő mappackról a Call of Duty World at War-hoz.

Amíg legtöbbetek a Type 99 rejtélyt próbálja megoldani /szerk.: a weapon upgrade listában benne van a type 99, a mapon még sincs. vagy mégis? :) /, úgy tűnik, egy másik bontakozott ki közvetlenül a szemünk előtt. A Der Riese pálya belső részein található egy naptár, 4 bekarikázott dátummal, kérdőjelezve.

A 4 dátum: szeptember 3,10,17,24. Azt mondanátok, ezek csak sima számok? Hát, lehetne, de a következő infok alapján nem hinnénk, hogy véletlenről lenne szó.

Mindegyik nap szeptember hónapban van, és csütörtökre esnek, épp amikor a PS Store és az Xbox LIVE Marketplace frissül /szerk.: micsoda véletlen :D/.

Ha bizonyítékra van szükségetek, itt van ez a videó - amint látjátok, a videó készítői is elég izgatottak ezekkel a rejtett információkkal kapcsolatban.

Egy másik lehetséges információ a következő zombis map helyszínét érinti. És ez a helyszín… az 51-es körzet, Nevada, Amerikai Egyesült Államok. Ezt egy easter egg rádióüzenet fedte fel, sőt, ebben az üzenetben célzásokat tesznek egy újabb folytatásról a Nazi Zombies sorozatban.

Nyugodtan osszátok meg a gondolataitokat a Map Pack 4-el kapcsolatban. Nem tudjuk pontosan, de úgy gondoljuk, elég bizonyíték áll rendelkezésünkre az easter eggekből hogy arra következtessünk, a Map Pack 4 határozottan úton van."

Forrás: http://www.product-reviews.net/2009/08/10/codworld-at-war-map-pack-4-coming-to-xbox-360-ps3/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát, engem meggyőzött :P Bár igaz, hogy már szeptember 17-e van, de ha belegondolunk, a CoD fórumban tucatnyi ember kérdezett egy lehetséges Map Pack 4-ről, és gondolom leveleket is sokat kaptak ezzel kapcsolatban, hivatalos közleményt mégsem adtak ki. Úgy gondolom, hogy az utolsó Map Pack-nál egy ilyet illene tenni. Nem mellesleg az easter eggek miatt elég ciki lenne, ha népbutítás lett volna az egész akció :D Megjegyzendő, hogy az egyik arc egy fórumban felvetette, hogy szerinte azok a dátumok a hold ciklusaira vonatkoznak, ezekre volt szükségük többek között a kísérletekhez. Szerintem ne higgyünk neki :D

A bejegyzés trackback címe:

https://codwaw.blog.hu/api/trackback/id/tr921388998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása