A nyertesek (?)

2009.11.03. 21:50

Kicsit több mint 2 hete indult a nyereményjáték. A feladat egy logó elkészítése volt. Azóta 0, azaz nulla darab nevezés érkezett :D. Úgy látszik kénytelen leszek én magam új kinézetet adni az oldalnak (nagyon majd). Mivel nagyon nyomja a matrica az asztalomat, ezért úgy döntöttem, szimpla sorsolással elosztok 3 db szettet a matricákból. Szóval aki szeretne matricákat ingyért, annak nincs más dolga mint dobni egy emailt a donpedro KUKAC tvnetwork <pont> hu címre, amibe írjátok bele a neveteket, és a címeteket. Ez az azonosítás miatt lényeges, hogy később ne lehessen vita belőle. Nem fogom átadni a címeiteket se az APEHnak, se az ukrán vesemaffiának :).

Eddig az oldalon nem sok versenyszerű játékkal kapcsolatos post/cikk volt, ez változni fog, a napokban fog jönni valószínüleg egy cikk ilyen téméban.

Szóval aki akar ingyér matricát, az küldjön egy mailt. Jövő hét hétvégén fogom ksiorsolni a 3 nyertest.

A bejegyzés trackback címe:

https://codwaw.blog.hu/api/trackback/id/tr511497129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bamatyi 2009.11.06. 21:25:57

tök jo az oldal csak ilyen hülyeségekkel mint a sorsolás nem kéne szorakozni

Donpedro 2009.11.07. 00:14:56

Hülyeség? Ingyen cucc hülyeség ami ráadásul teljesen egyedi is? Jó tudom, ha egy Hd 5870-et ajánlottam volna fel, arra nyilván érkezett volna legalább 1000 nevezés, de az eszmei értéket kell nézni :)
süti beállítások módosítása