Poszterek + csúszás

2009.10.15. 21:27

A beígért meglepetés csúszik egy picit idő szűke miatt (ez van ha az ember 2 ZH-t ír egy héten...), így az szombaton vagy vasárnap kerül feltötlésre/meghírdetésre. Addig is hogy legyen mit nézegetni:

Verrückt poszterek in real life

A Verrücktön találkozhattunk ezekkel a poszterekkel, amelyek tulajdonképpen a perk-a-colák hírdetései (Shi No Numán és Riesén nem láttam őket). Aki nem tudná miről van szó, annak itt egy kép:

 

 

 

 

 

 

 

Az az ötletem támadt, hogy milyen zsírkirály lenne ha ezek lennének a szobám falán (jobb mint a fehér tapéta :P). Szóval kinyomtattattam 40*50 cm-es méretben ~1,2k HUF/db áron (szerintem ez nagyon-nagyon olcsó volt, ennyiért gyári posztert sem nagyon kapni ebben a méretben), részemről megérte, jól mutatnak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://codwaw.blog.hu/api/trackback/id/tr501452840

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sites Content 2019.01.14. 04:46:47

There are several reasons for this - a silverhy bucket

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása