"Játék a Treyarch-al"

2009.09.26. 12:53

Ismét egy jó hír a PC-sek számára (jobb hír lenne mondjuk egy kis info a Map Pack 4-ről :D). Josh Olin, a Treyarch community manager-ének Twitterjén olvashatjuk a következő bejegyzést:

"PC “Game w/ Treyarch” events next week – Mon-Fri, 5pm PST – look for the server IP on Monday!"

Aki nem tudná miről van szó, alkalmunk adódik együtt játszani a fejlesztőkkel! Ilyen esemény már volt nem egyszer a konzolosoknak, de ez az első, hogy PC-seknek is szerveznek. Jövőhét hétfőtől péntekig, tehát egy héten keresztül tart a dolog. Amerikai idő szerint (PST) délután 5 órakor, ez sajnos a mi időzónánkban (GMT+1) éjjel 1 órát jelent :(. Szintén jó alkalom arra, hogy kicsikarjunk valami információt belőlük a Map Pack 4-el kapcsolatban :P. Én sajnos csak pénteken tudok eddig fentmaradni, de aki részt vett a dolgon, és van valami infoja az újabb DLC-ről (screenshot jól jönne ez esetben a dologról), az tegye meg légyszíves hogy kommentben leírja ide (ha nincs info, csak élményeidet szeretnéd megosztani, ne habozz akkor se :D). A szerverek IP-it hétfőn kapjuk meg, a fent említett linken éritek majd el.

A bejegyzés trackback címe:

https://codwaw.blog.hu/api/trackback/id/tr181408432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donpedro 2009.09.26. 12:59:18

Az időpontban nem vagyok biztos :/ Wikipedia szerint a PST = UTC - 8 ; a magyar időzóna pedig UTC+1. Ezek alapján 9 óra különbség van a kettő között,tehát éjjel 2:00-ról beszélnénk. Azonban a www.timezoneconverter.com/ oldalon konvertálva éjjel 1 órát kapunk, valószínüleg e miatt:
Daylight Saving Time is -->in<-- effect on this date/time in US/Pacific
Daylight Saving Time is -->not in<-- effect on this date/time in GMT+1
Nem tudom ez mennyire igaz, de valószínüleg megbízható az oldal, tehát egyelőre az 1 órai időpont tűnik valósnak.
süti beállítások módosítása