WTF about MP4?!

 

Elmúlt már rég az a szeptember 24, és nem jött semmi infó a dologgal kapcsolatban. Kezdhettünk kételkedni, hogy esetleg nem is lesz map pack 4. Azóta a callofduty.com-on, JD twitterén effektív kuss van az egész dologról. Nem erősítették meg, és nem is cáfolták a negyedik DLC-t. A fórumon kész flamewar van, tele van szemétbevaló topikokkal és mindenféle hamis állítással hogy az ükapám a treyarchnál dolgozik és azt mondta, hogy... Szóval eléggé kételyek között hagytak minket. Szerény véleményem szerint, nem hinném hogy ha nem lenne készülőben az MP4, akkor hagynának minket így, biztos bejelentették volna, ha nem lenne több DLC (egy köszönetnyílvánítás féleség vagy valami), megelőzvén a találgatásokat. Ja, és van még valami ami reményt ad: http://callofduty.com/intel/327. Ez nem más mint egy üres hír, egy placeholder. Ez annyit jelent, hogy valamikor télleg lesz egy hír ilyen címmel (zombie news). Eléggé vicces, hogy egy üres hírt majd 20 ezren néztek meg, és 100+ komment van rá :D. Megtekintéssekkel már például megközelítette a magnum weapon focus cikkét. Szerintem ez magáért beszél, hogy mennyire várják az emberek az új DLC-t, és hogy mekkora igény lenne még mindig rá. Ha lesz valami lényeges előrelépés, ki fogom rakni ide.

Meglepetéés

Jövőhéten meglepetéssel fogok szolgálni nektek, szóval érdemes lesz visszanézni a blogra a olyan csütörtök-szombat magasságában. Annyit elárulok, hogy főleg a Nazi Zombie fanokat fogja érdekelni a dolog. Egyedi dologról van szó, és elég sok munkaórámba került elkészíteni a... :P Egyelőre elég ennyi, majd meglátjátok miről lesz szó

;)

A bejegyzés trackback címe:

https://codwaw.blog.hu/api/trackback/id/tr141442269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása